..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Sunday, May 20, 2012

Cinta itu Nyawa - Siti Sarah feat Shuib

First time dengar lagu ni dalam MHI terus jatuh cinta. bila tengok cute couple ni nyanyi, sweet je dengan baju oren. Try gak minta bantuan Uncle G tolong carikan lirik tapi tak jumpa, sudahnya ika  guna telinga sendiri try jejak lirik, ada lak la yang MIA..huhu

Suara Sarah dah memang best, tambah suara Shuib yang boleh tahan mantap gak. memang suwit sangat diorang ni. jeles!!nak cam ni gak..hihi




Masihkah aku yang bertamu
Ke sudut rindu di hatimu
Telahkah lesu ******
Bila di mata jauh


Bagaimanaku mampu tenang
Sedang kau kubiarkan pergi
Walau hati tak pernah rela
Bibirku tak berpuja


Ada detik-detik dalam hayatku sesali
Inginku ulangi waktu ubah masa lalu
Ku sedari cinta perlu ketabahan dan keberanian
Kerana cinta itu nyawa


Ku benar punyai segalanya
Kau pernah ada di sisiku
Sepantas petir kuajari
Kau tak lagi kupunya


Ada detik-detik dalam hayatku sesali
Inginku ulangi waktu ubah masa lalu
Ku sedari cinta perlu ketabahan dan keberanian
Kerana cinta itu nyawa


Betapa pun ku cuba melawan perasaan
Kau tak pernah sepi dari hatiku ini
Dalam laman angan 
Sering aku lawatimu
Ku meminta ku memujuk 
Kau pulang kembali ke sisi


Ada detik-detik dalam hayatku sesali
Inginku ulangi waktu ubah masa lalu
Ku sedari cinta perlu ketabahan dan keberanian
Kerana cinta itu nyawa..



~ Dalam setiap perhubungan akan pasti ada hadirnya dugaan dan halangan. dan dari dugaan tu juga kita akan dapat petunjuk sama ada akan datang noktah atau muncul penunjuk arah untuk kita melangkah ke arah jalan yang seterusnya. Jangan pernah putus asa pada kasih sayangNYA..~




Nak bercinta kena tabah dan berani tau.. =D

3 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag tak minat dorang. Tapi lirik lagu boleh tahan lah manis dia :D

ieda said...

aah sweet sgt2 mereka berdua nie kan .. masa nie sarah tgh ngandung .. ;)

Mr.PinGu said...

awk pun sama dgn sy tak tahu perkataan yg **** tu susah nak tangkap apa dia sebut.. hahaa

lirik tu sebenarnya: telah lesumu.. langsung pudar.. hehe