..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Wednesday, December 29, 2010

..Kisah Hujung Minggu..

I'm back!!!!! (cam hilang gi mane je la kan...huhu) berapa hari tak on9, rindu lorrr....hihi weekend hari tu ika balik kg sebab ada kenduri..balik kl dah tersangkut dengan keje yg dah mule fullkan list..adei..ni bru berkesempatan nak corat coret..huhu tak de apa yg best nak story tp tetap nk story gak..terima kasih pd yg sudi membaca..sangat2 dihargai...hikhik

Jumaat 
( ..hari kesabaran diuji.. )

dah plan baik punye dgn cousin ika nak gerak balik kg naik bus sama..plan asal nak balik malam sebab cousin keje hari jumaat tu tp plan tukar sebab dia dapat cuti..mulenya nk bli tket on d spot je kt bkt jalil tp ble pk sbt tu public holiday cm xbrani lak..ika pun cari la tiket..advance dah uia ni sekarang..nak beli tiket pun ad delivery cam domino pizza..huhu

nak dijadikan cte ni tiket yg ika dah beli hari khamis sebelum balik kampung..

panjang ctenye tp nak cte gak..agaga oleh sebb en. cousin dah cuti dapat la gerak awal sikit tp ika still ada kelas pagi jumaat tu..habis kelas kul 10 memang ika dah siap sedia dgn beg balik kampung nak gerak terus..tiket kul 1pm kire cukup awal la tu kan..ika pun jalan la terkedek2 gi bus stop..

tunggu punye tunggu sampai la bus rapid t321, kul berapa tak ingat la..roger2 en.cousin dia pun gerak dah..lega dah dengar..janji jumpa kt kl sentral kul 11..smpi kat terminal putra, gi beli tiket tren, naik tren cam selalu..roger cousin lagi die pun dah naik tren dr klang tp tren tak gerak2 lagi..sampai kat kl sentral kul 11.15..sementara tunggu si cousin sampai ika pusing2 la kat kl sntral tu..lame gak la tak jejak kaki tp tak de apa yg berubah pun..sambil2 tu gi la tapau kfc gak kononnya nak makan dalam bus kang..kul 12 si cousin tak sampai lagi..risau dah time tu..

bajet2 dr kl sentral tu kul berapa boleh sampi bukit jalil..option yg ada yg ika ingat ada 2 je..naik lrt gi masjid jamek ke naik komuter gi tasik selatan..ble pk2 berdasarkan pengalaman yg ad ika tak berani nak amik komuter, mesti lagi lambat..terus gi beli itket lrt..tp dalam hati rase tak berapa yakin, takut, risau..ika tak berapa biase kat masjid jamek tu, selalu kompius..nak harap cousin mustahil sebab dia memang tak biasa pun, baru berapa bulan jadi orang klang.anak jati johor tu..huhu cousin sampai2 dah kul 12.20..tak sempat bagi salam terus gegas ajak gi naik lrt..tp ap yg ika risau ap yg ika takutkan betul2 jadi kenyataan..ktorg sesat kat masjid jamek tu..jap gi sini jap gi sane balik..sudahnya naik lrt star dah kul 12.45..mase tu memang tawakkal je la..ika nak nangis dah.. ='( bukan sebab kene marah, cousin ika cool je..tp bile pk kenapa la ika kalut sangat, sedar silap sendiri..kalu tak kalut mesti tak habiskan banyak mase kat masjid jamek..kesudahannya ktorg sampai kat bukit jalil tu btl2 kul 1..

terus kelam kabut gi cari bus tp kata hati cam tau2 je bus yg sepatutnye ktorg naik dah pun jalan..tp yg paling ika kesalkan sikap sorang staff kat kaunter t********** tu boleh gelakkan ktorg..ble ktorg tanya dgn gelak2 tu siap perli "bus ni dh smpi tol sg besi dik.."padahal bus tu baru je nak kuar dr pintu gate...dgn jalan sesak time tu mmg tak dapat nk buat ap la...nk g kjar bus pun tak dapat dah..dgn rasa bersalah n hampir2 nak nangis, tanya kat cousin dia ajak cr tket lain..

ni tket bus yg ktorg naik akhirnya..

sementara tunggu kul 2.30 tu gi la cari port nak makan..penat bekejar tengah panas terik tu, perut pun bunyi2 dah..ble tengok dalam beg plastik kfc tu, cari punye cari baru la sedar kurang 1 benda..ika ad pesan cheezy wedges tp wedges pun tak nampak bayang..nasib bdn la..mampu tergelak je dengan cousin time tu..huhu tak pe la, tak rase nak marah pun..menderma je hari jumaat tu..menderma kt trans menderma gak kt kfc...adoyai la..ap yg ad makan je la..tup tap tup tap kul 2.30 bus gerak n selamat sampai kg kul 5.30 la lebih kurang..

sampai2 cam biasa la cari mak dulu..dah salam peluk cium mak n sedare mare yg ada, petang tu tak berapa rajin nak nyibuk kat dapur, ika join p.cik2 ika menyapu daun2 kering depan rumah..time tu la nak ingat zaman kanak2 dulu..winduu OOooo..huhu pas maghrib baru ika gi nyibuk kat dapur..malam tu lagi ramai sedare mare yg sampai..jadi riuh rumah..dah penat jadi orang dapur tengah malam tu nyibuk kat depan tengok cousin2 n p.cik pasang pelamin..pelamin express yg simple sendirian berhad punye..huhu duk lepak kat sofa tak sedar kul berapa terlelap...agaga

Sabtu 
(..tahlil n khatam quran n potong jambul..)

bangun keesokkannye tengok2 siap dah pelamin..hehe pagi tu rewang2 time la..majlis start pas zuhur..
sebahagian memori yg sempat ika snap pakai hp yg tak berapa nak power..huhu

adik ika n adik2 sepupu khatam quran..
zaman ika dah berlalu..
tunggu majlis sendiri nanti..hoho

edited version...~

potong jambul adik haidar..

gadis2 sunti..

k.ika nak join gak...eh silap..k.nora la...ahaha

lewat petang majlis selesai, tetamu pun dah balik..kemas2 time la..oleh sebab agak lame tak berjalan kat bp tu ika ajak cousin gi merayap malam tu..ahaha tp tak merayap mane pun..plan2 cam nak tengok wayang ke main bowling ke..kul 9 lebih baru ktorg kuar, sampai bp mall dah kul 10..kedai nak tutup dah pun..naik kat tempat bowling selamat tak tutup lagi..deal dengan diorang main 2game.. ble kami yg amatur ni men bowling, memang pecah perut je la malam tu..haha ada yg campak bola ke belakang la..yg menyimpang ke longkang tipu la kalau tak de..haha ika bukan biase main bowling, kadang2 je layan gak..tp malam tu tangan tak de ong la..haha skali je dpt strike (ok la dr tak de langsung kan...hoho) dah habis 2 game main, ingat habis dah..tengok2 name naik lagi..ap lagi ktorg pun lenjan la..agaga tp dah last2 tu sume bantai masuk longkang je..haha


mereka2 yg sporting layan karenahku...
maceh banyak3 la kat korang buat aku sakit perut ketawa...ahaha

habis bowling dekat kul 12..jom balik lorr..tau la bujang lagi...hehe nak g pusing kat dataran tp hari ujan, masing2 pun cam dah ngantuk..sampai2 rumah ad plak mesyuarat ajk rumah..ahaha masing2 tak tdo lagi, duk borak2..bukan selalu dapat kumpul cam tu, ble skali skala jumpa mesti banyak benda nak cte..duk gelak2 dengan m.cik2 n p.cik2 ku..memang tak rugi la balik kampung..

Ahad 
(..bola bola bola..)

tiket balik kl kul 1.15pm (tket transnationl gak, tak mau black list la..agaga) pagi tu tolong setlekan ap yg tak settle lagi..berus bontot periuk sume la..siap comel2 dah ad mase lagi gi join cousin2 rosakkn lagu..dalam sej ika tak pernah buat depan public lagi k..selalu gi layan dgn iezzan je...huhu 3 4 lagu gak jadi rosak hari tu...hihi sempat makan mak masak sebelum gerak n sempat gak naik bus kul 1.30 tu..hehe sepatutnye boleh sampai kul 4.30, tp sume maklum ap ad kat bukit jalil ahad tu..tersangkut di antara mereka2 yg bersemangat nak gi bukit jalil gak, sampi kat bukit jalil kul 6..dah lewat petang tu kire waktu kemuncak la dataran bukit jalil tu penuh..bangga gak la berada dalam kalangan mereka 2 tu walaupun ika bukan datang nak tengok bola..huhu ika tak berapa suke kat tempat orang sesak2 ni..jadi serabut kepale..bukan tak layan langsung bola, kadang2 layan gak tp lg best tengok kat rumah dari berada kt stadium tu..keselamatan dah pasti terjamin..

tak mau lengah2 terus gi naik tren..balik hari tu ika cube ikut jalan lain yg ika tak pernah try lagi..naik star sampai hang tuah, pas tu naik monorail gi kl sentral..kalau hari tu ika ajak cousin naik monorail mesti tak de yg sesat..huhu sampi kl sntral masing2 gi balik sendiri dah pas tu..selamat sampai kat gombak kul 8 lebih..pung pang pung pang..malam tu awal gle tido..ahaha 

ttup story dah..
ni ika nak repost blk entri
biar tak lupe lg..huhu

Option 1
(LRT STAR) Bukit Jalil ---> Masjid Jamek [RM1.90]
(LRT PUTRA) Masjed Jamek ---> Terminal Putra [RM2.40]
(BUS RAPID T321) Terminal Putra ---> UIA Gombak [RM1.00]

Option 2
(LRT STAR) Bukit Jalil ---> Bandaraya (SOGO) [RM1.90]
(METROBUS 91) SOGO ---> UIA Gombak [RM2.50]

Option 3
(LRT STAR) Bukit Jalil ---> Tasik Selatan [RM]
(KOMUTER) Tasik Selatan ---> KL Sentral [RM]
(LRT PUTRA) KL Sentral ---> Terminal Putra [RM2.40]
(BUS RAPID T321) Terminal Putra ---> UIA Gombak [RM1.00]

Option 4
(LRT STAR) Bukit Jalil ---> Hang Tuah [RM1.90]
(MONORAIL) Hang Tuah ---> KL Sentral [RM1.60]
(LRT PUTRA) KL Sentral ---> Terminal Putra [RM2.40]
(BUS RAPID T321) Terminal Putra ---> UIA Gombak [RM1.00]


Friday, December 24, 2010

Contest : Di Mana Sahabat Baik Anda??

tertarik nak join contest ni n ika join sendiri tanpa dijemput...hihi
contest Di Mana Sahabat Baik Anda kat blog
sebelum k.ika lupe...hehe
happy besday sweet 16 ye dik..
wish u all d best!!!!




punye la kusyuk edit picture, hasilnye jadi la...


..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..


taraaaaaa.......




cam lukisan budak sekolah rendah jadinye...huhu

Story of her..

iezzan..

kawan baik merangkap kawan rapat a.k.a kawan sejati..d only one yg ika bersyukur sgt ad die dlm hidup ika..ktorg dah kawan sejak kecik, duk kat kg yg same, masuk sek rendah yg same, jadi pengawas same2, sek menengah pun same, duk hostel yg same, amik spm same2 n stpm pun dalam dewan yg same..
banyak la yg same..hehe

Story of d picture..

gambar ni ktorg amik pd 3 DIS 2009..tempat kejadian kat Hutan Bandar, Johor Bahru..ktorg buat xtvt riadah same2 joging kat kawasan hutan bandar tu..sambil2 tu xtvt wajib mesti la amik gambar..huhu ble ika sambug belajar kat gombak ni start 2007, sorag kat sne sorag kat sni, jadi la persahabatan jarak jauh..mase terluang yg ad ble ad cuti, ble ika balik johor ktorag akan cuba luangkan masa same2..

seyes ika rindu sgt waktu2 yg ktorang luagkan same2,paling rindu kenangan mase ktorag duk same2 kat rumah bujang mase f6..masak same2, jalan kaki gi balik sekolah same2 n muke ktorang gak la yg selalu sampai sek time pintu pagar dah kene tutup (baru nampak dah senior) ahaha...dalam2 banyak2 kenangan manis tu ad gak la pahitnye ble rumah kene pecah masuk..alhamdulillah ktorag selamat tp side effect trauma memang lame gak nak ilang.. 

she taught me to be strong n i'm really thankful to have her..

 iezzan.. 
our friendship is priceless!!!!!!

Wednesday, December 22, 2010

..SeGmEn : JoM bErKeNaLaN..

Terima kasih atas jemputan (cam vip lak...haha) 
dari cik wahida a.k.a AcHiKz ..
1st time ika join segmen ni...
Segmen Jom Berkenalan oleh cikgu LoQmAn HaKiM..


Nak berkenalan kena la kaji selidik kan..
meh kite jawab soklan..

Introduction..
baca bismillah dulu =)

Apakah status anda??
mak cakap selagi belum kahwin, ika ni single (but not available kot)...tetttt belajar tak habis lagi tak leh fikir kawen.bagi khatam dulu...huhu

Ceritakan tentang diri anda..
ika anak no.3 dr 5 org. ad 2 kakak yg dah kawen, ad sorang adik lelaki n sorang adik gegirl..dilahirkan kat Batu Pahat, Johor tp dibesarkan kat Felda Layang-Layang, Simpang Renggam..pelajar tahun akhir Fakulti Sains Kemanusiaan UIAM..simple person yg sgt suke ketawa tp cengeng gak.. =P
kalau rajin baca yg ni lak....hihi

Ceritakan tentang blog anda..
blog yg simple je, tempat ika ber"cakap" oleh sebab ika ni jenis yg berat mulut..apa2 yg jadi dalam kehidupan ika, juga apa2 yg ada kaitan dgn sekeliling ika..ad gak ika selit info2 n kata2 semangat (orang bukan suka sgt nk baca story kita kan)...hihi n harap gak dapat memberi at lease sikit manfaat pd orang lain dr blog ni..

Apa pandangan anda tentang dunia blog??
[ put it at d right way ] semua benda ada kebaikan n keburukkanya kan..tak salah nak berblog, tak salah nak suarakan isihati or pendapat tp jgn sampai makan diri sendiri...
peeacee ya =) 

Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak buat blog..
dah niat tu baik korang teruskan usaha nak berblogging tu..langkah ke 1000 mula dr langkah pertama...gambate!!!

Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
my blog is me..blog ni unik sebab owner die...huhu

Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog??
hingga hujung nyawa insyaALLAH..~
dunia blog ajar ika jadi kuat n belajar utk hargai diri sendiri..
impian ika 1 je, cuba jadi yg terbaik...~

ika tag 4 kawan ika ni..

Tuesday, December 21, 2010

..Kerana Aku Wanita..

kerana aku wanita,
pandangan Adam mampu tembus ke dasar hatiku.

kerana aku wanita,
ingin disayangi itu fitrah diriku.

kerana aku wanita,
mudah untuk terpikat dengan keindahan akhlak seorang lelaki.

kerana aku wanita,
emosiku selalu mengatasi logik akalku.

kerana aku wanita, 
air mata peneman setiaku.

kerana aku wanita,
sensitivitiku terhadap sesuatu amat tinggi.

DAN..

kerana aku wanita,
aku damba pertolongan darimu Adam.


peliharalah bicaramu denganku
jangan bermain kata denganku
takut rosak hatiku

kerana aku wanita,
akhlakmu ukuran dimataku.


peliharalah akhlakmu dan imanmu
jangan kau burukkan darjatmu pada mataku
takut rosak thiqohmu

kerana aku wanita,
maka peliharalah susunan kata-katamu.


kerana aku mudah terasa
namun aku bukan lemah
sekadar ingin kau tahu hati ini mudah tercalar

kerana aku wanita,
peliharalah dirimu dari mencemuhku.


saat titisan jernih mengalir dari mataku
kerana itu cara untukku
meluahkan perasaanku
supaya hatiku tenang kembali

kerana aku wanita,
aku memang sangat peka.


maka fahamilah kecerewetanku ada sebabnya..

WAHAI ADAM,

kalau kau sangka berpakaian selekeh itu 'cool',
hakikatnya kau begitu jelek pada pandangan kami.

andai kau rasa 'usha' itu tanda kejantanan,
darjat mu telah jatuh pada pandangan kami.

jika kau fikir hidup membelakangkan agama itu kemodenan,
maka tiada lagi hormat untukmu dari kami.
 



Sumber : iluvislam

Sunday, December 19, 2010

..100 Muncul Akhirnya..

Hari ini dalam sejarah la..
pada tarikh 19 Disember 2010..
muncul gak akhirnya no.100..kuikui




Dengan hati kecik ika yg telah menjadi besar kini nak ucapkan terima kasih n selamat datang kepada Encik Amazing Gila sebab sudi menyibukkan diri beliau jadi follower ke 100 kat sini... hukhuk

seperti yg ika janjikan kpd beliau, terimalah hadiah yg tak seberapa besar ni ye.. 

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..




nak lagi banyak amik yg ni la k..hukhuk
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..



jgn marah na...hihi


p/s : klu Mr.Amazing tinggalkan address rumah ke 
address kampung ke boleh gak 
ika pos choki2 yg real..agaga 

Thursday, December 16, 2010

..Ika, Harry Potter dan dot dot dot...

ad ap dengan harry potter??tetiba nk cte pasal harry potter..kes tengok harry potter yg baru malam semalam datang idea nak update entri bru..huhu sambil2 cari mood nak buat keje sekolah, sok cikgu nak tengok sempat lagi nak update cte jap...huhu


nice story la, ika dah tengok harry potter dari yg 1st lagi, ni pun kes addicted dari adik..yg paling tak boleh diterime kenyataannye malam semalam tengok harry potter ika boleh nangis part yg makhluk kecik tu (kes tak tau apa nama die..huhu) mati, tetibe2 touching lak kan..huhu 

budak comel =)

layan sorang2 kul 1pagi..planning asal time cuti hari tu mase cite ni baru kuar nak la pau adik tp tak kesampaian.huhu lame gak la tak masuk bilik gelap tengok wayang, duk rumah hari tu smpat gak la mendolod cite ni..jmat duit dah tak yah beli tiket wayang..haha

dulu2 tak kisah pun harry potter ni, masuk siri yg ke berapa tak ingat la baru start jadi minat nak tengok.tp sampai hari ni ika tak hafal pun name2 watak yg ad..yg badan besau tu pun jap ingat jap lupe ap name die..harry potter tu dah memang tau la tu pun sebab tittle die dah terang2..haha

siapakah si dot dot dot?? ika tak de nak cte pasal sape2 yg tak berkaitan pun..saje buat keje giler jap...huhu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ad iras x?? agak2 kalau ika join contest muke seiras tu cam ne??haha tak tergerak lagi nak join2 contest ni..ni pun saje tambah keje time memang dah ad keje ni..huhu yg belah kanan tu takkan tak kenal kot kan..yg belah kiri tu adik ika..huhu bile tengok ade la sikit iras, sikit je.. =P

sorang tu la anak bujang yg ad kat rumah..ika tak de abang, die la adik die la abang..die la tempat ika boleh bergantung harap bile ad masalah walau bukan pada semue hal..ap pun sampai saat ni ika cukup bangga dengan adik ika yg sorang ni...


raya 2009

 
raya 2010

paling best ad yg ingat die ni buah hati ika, ika iye kan je la..haha muke dah nampak sebiji tu ad lak yg cakap muke bile seiras ni jodoh kuat..adoi la..lagi nak pecah perut...hihi

pssstt..psssstt...
ika tengah malas nak buat keje ni...
helppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wednesday, December 15, 2010

..Bermula Di Sini..

 --> [entri awal sem]

Patut publish beberapa hari lepas tp baru hari ni dapat start intro..hihi sekarang ni agak malas sikit nak m'update ni, tak tau la kenapa..padahal hari2 aku buka blog tercintun ni..nk blogwalking pun seminggu sekali kot sekarang ni kalau nak banding rajnnye aku blogrunning2 dulu..haha t la topup balik rajin tu...hoho

12DIS2010

Selamat kembali ke bumi Gombak hari ahad lepas dengan tahap keletihan yg agak kritikal..pelik gak la kenapa letih semacam je..perjalanan yg agak tak berapa clear..tket kul 10.45am, bus jalan kul 12.00 pm..penat menunggu boleh tahan la..bus gerak non stop trus sampai bukit jalil tp bila sampai bukit jalil jalan jam semacam..

pelik lagi satu tambah..parking kete berbatu2 dah penuh.nampak plak orang lalu lalang dengan beg master potato la, beg maxis la..jom heboh punye kes, adoi la...bajet boleh la sampai awal sikit tp bus stesen yg dah boleh nampak bumbung pun cam beribu batu jauhnya..punye la ramai umat manusia, dengan kete parking lintang pukang..malas nak cite dah, boleh bayang sendiri time sesak2 tu cam ne...huhu 

13DIS2010 [Hari Pertama Sem 2 10/11]

Aku bangun awal pagi, bersyukur masih diberi kesempatan utk terus bernafas atas bumiNYA..dengan semangat baru pasang niat utk jadi lebih baik InsyaALLAH..kelas hari isnin start kul 8.30am..atur langkah yg lebih teratur, tak nak ada yg tempang2 lagi..selagi kita tak jatuh kita takkan mampu berdiri semula..dah rasa kesakitan dan keperitan bila jatuh, tak mudah yg difikir bila nak bangun bangkit semula...dugaan demi dugaan datang menghampiri..pengalaman hidup yg paling berharga..

niat malam pertama tu nak bangun sahur tapi tak sedar langsug, alarm pun tak sedar bila mati..huhu tp tetap niat gak puasa, cam tak biase lak tak sahur tp dapat puasa sekerat hari je atas sebab yg memang tak dapat dielakkan...huhu alhamdulillah hari pertama segalanya lancar...

14DIS2010 [Hari Kedua]

Jadual hari selasa agak cantik sebab kelas start kul 2pm..huhu tp tak de pun bangun bila matahari dah pacak ea..bangun tak berapa awal sangat tapi tetap awal gak la.hihi..bersihkan diri, basuh baju n sempat gak kemas bilik..tahap kerajinanku meningkat..huhu pas zuhur siap gi kelas..masuk kelas kul 2, awal sem ni biase la kelas tak belajar mane pun, intro je..tp bila jumpa member, sembang2 apa subject amik n dr info yg diterima jadual yg sedia ad nampaknya kene ubah...habis kelas terus la g itd, tp nasib tak berapa ok sbb section dah closed.adei la..tambah 1 keje kene gi cari lecture nak add manual..menapak la naik tangga gi dean office, pas tu turun plak gi department office n alhamdulillah time tu head memang ad kat office..settle dah sume ap yg perlu disettle,masuk next kelas kul 5pm..lecture pot pet pot pet jap, habis kls kul 6..

habis kelas blk la..perut pun bunyi2 dah sebab tak makan lagi, hampir lupa nak makan hari ni..huhu tak yah singgah cafe sebab dah ad plannig malam ni..hoho pas maghrib mulakan operasi..tetttt dan hasilnya dinner ubi rebus dengan sambal tumis mak..[bekal dari kampung ni] huhu makan ramai2 dgn rum8, berselera je la sume.macam2 cite pasal ubi kuar..huhu.. 

pas makan relax je la, update jadual yg latest..puas hati tengok jadual tp sem ni banyak pengorbanan yg dituntut, fokus kene extra lebih kuasa 2..subject core course yg agak menakutkan aku nak amik tp tak de pilihan melainkan kene amik gak..i'll try my best i'allah..gagal atau cemerlang bergantung pd diri sendiri...chaiyok ika!!!!aja aja fighting!!!!


tengok jam dah time dah..sok kelas pagi tp kelas ad 2 je [8.30 - 10.00 - 11.30]..balik kelas tu still pk2 lagi ap nk buat..tengok la sok cam ne..huhu

Tuesday, December 7, 2010

..All About Life..

Life is an opportunity, benefit from it..
Life is a beauty, admire it..
Life is a dream, realize it..
Life is a challenge, face it..
Life is a duty, complete it..
Life is a game, play it..
Life is a promise, fulfill it..
Life is a sorrow, overcome it..
Life is a song, sing it..
Life is a struggle, accept it..
Life is a tragedy, control it..
Life is an adventure, dare it..
Life is luck, make it..
Life is LIFE, FIGHT FOR IT!!!!!!!!!!!


Monday, December 6, 2010

..1432 HIJRAH..


Hijrah itu 1 Pengorbanan..
Hijrah itu 1 Perjuangan..
Hijrah itu 1 Tekad..
Hijrah itu 1 Amanah..
Hijrah itu 1 Matlamat..
Hijrah itu 1 Keberanian..
Hijrah itu 1 Keberkatan..
Hijrah itu 1 Kemenangan..
Hijrah itu 1 Kemanisan..
Hijrah itu 1 Anugerah..