..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Wednesday, December 22, 2010

..SeGmEn : JoM bErKeNaLaN..

Terima kasih atas jemputan (cam vip lak...haha) 
dari cik wahida a.k.a AcHiKz ..
1st time ika join segmen ni...
Segmen Jom Berkenalan oleh cikgu LoQmAn HaKiM..


Nak berkenalan kena la kaji selidik kan..
meh kite jawab soklan..

Introduction..
baca bismillah dulu =)

Apakah status anda??
mak cakap selagi belum kahwin, ika ni single (but not available kot)...tetttt belajar tak habis lagi tak leh fikir kawen.bagi khatam dulu...huhu

Ceritakan tentang diri anda..
ika anak no.3 dr 5 org. ad 2 kakak yg dah kawen, ad sorang adik lelaki n sorang adik gegirl..dilahirkan kat Batu Pahat, Johor tp dibesarkan kat Felda Layang-Layang, Simpang Renggam..pelajar tahun akhir Fakulti Sains Kemanusiaan UIAM..simple person yg sgt suke ketawa tp cengeng gak.. =P
kalau rajin baca yg ni lak....hihi

Ceritakan tentang blog anda..
blog yg simple je, tempat ika ber"cakap" oleh sebab ika ni jenis yg berat mulut..apa2 yg jadi dalam kehidupan ika, juga apa2 yg ada kaitan dgn sekeliling ika..ad gak ika selit info2 n kata2 semangat (orang bukan suka sgt nk baca story kita kan)...hihi n harap gak dapat memberi at lease sikit manfaat pd orang lain dr blog ni..

Apa pandangan anda tentang dunia blog??
[ put it at d right way ] semua benda ada kebaikan n keburukkanya kan..tak salah nak berblog, tak salah nak suarakan isihati or pendapat tp jgn sampai makan diri sendiri...
peeacee ya =) 

Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak buat blog..
dah niat tu baik korang teruskan usaha nak berblogging tu..langkah ke 1000 mula dr langkah pertama...gambate!!!

Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
my blog is me..blog ni unik sebab owner die...huhu

Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog??
hingga hujung nyawa insyaALLAH..~
dunia blog ajar ika jadi kuat n belajar utk hargai diri sendiri..
impian ika 1 je, cuba jadi yg terbaik...~

ika tag 4 kawan ika ni..

4 comments:

nafysha masry said...

thanks kak ! nanti sha free sha buat yea ! ♥

Nur Mudrikah said...

salam ukhwah..sama2 eratkan silaturahim..

..ika itu aku.. said...

@nafysha masry
same2 sha...akk pun ad yg tag...klu x malu nk join2 ni..hihi

..ika itu aku.. said...

@Nur Mudrikah
salam ukhwah mudrikah =)