..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Thursday, December 16, 2010

..Ika, Harry Potter dan dot dot dot...

ad ap dengan harry potter??tetiba nk cte pasal harry potter..kes tengok harry potter yg baru malam semalam datang idea nak update entri bru..huhu sambil2 cari mood nak buat keje sekolah, sok cikgu nak tengok sempat lagi nak update cte jap...huhu


nice story la, ika dah tengok harry potter dari yg 1st lagi, ni pun kes addicted dari adik..yg paling tak boleh diterime kenyataannye malam semalam tengok harry potter ika boleh nangis part yg makhluk kecik tu (kes tak tau apa nama die..huhu) mati, tetibe2 touching lak kan..huhu 

budak comel =)

layan sorang2 kul 1pagi..planning asal time cuti hari tu mase cite ni baru kuar nak la pau adik tp tak kesampaian.huhu lame gak la tak masuk bilik gelap tengok wayang, duk rumah hari tu smpat gak la mendolod cite ni..jmat duit dah tak yah beli tiket wayang..haha

dulu2 tak kisah pun harry potter ni, masuk siri yg ke berapa tak ingat la baru start jadi minat nak tengok.tp sampai hari ni ika tak hafal pun name2 watak yg ad..yg badan besau tu pun jap ingat jap lupe ap name die..harry potter tu dah memang tau la tu pun sebab tittle die dah terang2..haha

siapakah si dot dot dot?? ika tak de nak cte pasal sape2 yg tak berkaitan pun..saje buat keje giler jap...huhu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ad iras x?? agak2 kalau ika join contest muke seiras tu cam ne??haha tak tergerak lagi nak join2 contest ni..ni pun saje tambah keje time memang dah ad keje ni..huhu yg belah kanan tu takkan tak kenal kot kan..yg belah kiri tu adik ika..huhu bile tengok ade la sikit iras, sikit je.. =P

sorang tu la anak bujang yg ad kat rumah..ika tak de abang, die la adik die la abang..die la tempat ika boleh bergantung harap bile ad masalah walau bukan pada semue hal..ap pun sampai saat ni ika cukup bangga dengan adik ika yg sorang ni...


raya 2009

 
raya 2010

paling best ad yg ingat die ni buah hati ika, ika iye kan je la..haha muke dah nampak sebiji tu ad lak yg cakap muke bile seiras ni jodoh kuat..adoi la..lagi nak pecah perut...hihi

pssstt..psssstt...
ika tengah malas nak buat keje ni...
helppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

dayah SnoW Heuka said...

klo ada muke harry pakai cermin mata mesty nmpk g sama ngeheheh :))

..ika itu aku.. said...

@dayah SnoW Heuka
saje tnjuk yg xpki, kang nmpk same sgt...hoho