..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Tuesday, March 6, 2012

Pelamin Putih Idaman Kalbu

Pakai mak andam mana nanti ka??
Nak buat pelamin cam ne?
Tema kaler ape nanti?

NTAH!!
boleh tak nak jawab cam tu?? macam tak nak kawen je gayenye..huhuhu
Tarikh pun tak de lagi,relax dulu.. bagi yang dah sampai waktu sibuk2 dulu..waktu ika belum lagi =)
memang tak buat apa2 pun lagi, eberiting masih dalam kepala je..
kaler tema pun tak pilih lagi..

setiap orang ada impian perkahwinan masing2 kan.bagi ika cukuplah dapat buat majlis sederhana dan semua orang gembira sama.tak pernah pasang angan2 nak buat yang lain dari biasa.

malas nak celoteh panjang. 
nak kata tak de fikir langsung tu tipu la, ada la study sikit2.. =D


1#
Jatuh hati tengok yang ni..
Sweet and nice je kan..
sejuk mata tengok putih je..toink3

2#
Yang ni macam pakai space banyak..
tapi ok gak la kan..

3#
Yang ni pun suwiitttt je.. =D

4#
Yang ni pun comel gak!!..
tapi bunga nak putih sume..huhuhu

5#
Yang ni ok gak la..
lelangit tu buat macam nampak lain sikit.

Yang ni kalau ika anak dato' baru ika suka..haha
Grand sangat..hukhuk

Mana 1 yang paling comel untuk ika??tolong pilih pat. undian tertinggi ika pilih buat pelamin majlis ika nanti..toink3 =P

2 comments:

Asfiza said...

as suka no.3.. simple but nice.. :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Yang last tu serabut lah Ika. HAHA :D Shag punya plan nak buat semua serentak. Tunang pagi, nikah tengah hari, sanding petang. Senang cito. HAHA :D