..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Monday, October 4, 2010

..tunang???yes!!TUNANG!!..

title entri yg lebih lain mcm dari biasa..
ada apa dengan tunang??
aku tunang??
agak2 kalau aku jawab yes cam ne???huhu
berangan je la aku ni...

entri kali ni aku memang nak cite pasal tunang pun..
kawan2 aku yg tunang...hihi

saat ini aku sedang dlm usaha nak menambah dan menggali mood nak siapkan asignment..
curi sikit masa update story mory... (sikit ke???aku je yg tau...haha)
sikit coretan xtvt aku weekend ni..

kul 9.00 pm td selamat aku sampai bilik..
perjalanan dr bukit jalil yg agak mencabar...huhu
oleh sebab agak lama dah tak merantau naik bus, jadi terpinga2 jap..
sib baik aku sempat revise arah tuju perjalanan BUKIT JALIL - UIA..
tp agak blur dan menakutkan gak la sampai Masjid Jamek maghrib td...huhu
apa pun selamat dah sampai...
lega...hehe

aku lari jap balik johor utk majlis pertunangan kawan aku..
Nurul Arny Asffainy Mat Yassan..
salah seorang di antara K.A.M.I.
tp memang pecah rekod la aku balik kampung kali ni..
sabtu petang baru aku gerak naik bus balik johor..
ahadnya hari ni aku dah ada kat kl..
buat macam johor-KL ni sekangkang kera je..huhu
deal dengan ain, sorang lagi ahli K.A.M.I. yg ada terdekat dengan aku kt UPM nun dan yg kini memang jadi peneman setia aku balik johor..
gerak sabtu sebab niat asal nk siapakan dulu tugasan yg sedia tertunggak tp hasilnya masih lg tertunggak...haissshhhh
pakat dengan ain jumpa kt bukit jalil je..
tp oleh sebab jodoh yg kuat kami terjumpa dlm tren..
tu pun masa same2 nak kuar dr tren..huhu
sampai on time kul 4 kat kaunter transnational yg memang jadi pilihan utama..
nasib kami amat la baik abang kat kaunter tu sempat tahankan bus yg dah memang bergerak..
maceh banyak2 la kat abg..
dah la comel..
plak tu kami bayar duit tiket kurang....hihi

tapi oleh sebab aku balik sekejap sangat..
ada kat rumah pun tak sampai 1 hari..
memang tak terubat langsung penyakit "sakit rumah" yg ada..
rasa nak peluk mak lama2 lg...waaaaaa
tp walaupun utk seketika, dapat gak aku lari dr segala masalah yg ada..
masalah hati, masalah emosi, masalah fikiran..
home is where the heart is..
back to reality now....~

arny dapat turn 2nd sebab ain awal2 dah kene ikat..
cuma masa majlis ain aku tak dapat nak turun..
tp hari ni rasa kurang sesuatu sebab iezan tak dapat join sama..

seyes aku rindu sangat kat ko zan ='(

dapat curi 1 je ni gambar ain..


FEB 2010

yang ni arny..


3rd OCT 2010





utk ke 2 2 sahabatku, Nuraain Daut n Nurul Arny Asffainy Mat Yassan..
tahniah utk ikatan yg telah termeterai..
semoga ikatan yg terbina akan kekal hingga ke alam perkahwinan kelak
dan terus capai bahagia bersama yg tercinta hingga ke akhir hayat..
insya ALLAH..

2 dah selamat..
tinggal lagi 2..
who next???
jangan tanya aku sebab aku sendiri tak de jawapannya..~

4 comments:

diriku said...

so, ika bila plk?he2

..ika itu aku.. said...

@diriku
biarkan persoalan itu tanpa jawapannya buat masa ni....huhu

Scya LollitA said...

weee~
best2 .
x sabar nak dewasa :p

nkara said...

nak nikah je..tunang tanak..
huhuhu