..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Friday, October 28, 2011

..Up lagi!! Up lagi!! : The Gift of A Friend..

Menikmati makan malam sambil layan katun Tinkerbell, jatuh cinta kat satu soundtrack filem ni..Mimpi apa ntah duk layan katun hari ni..hehe rindu kat bebudak kenis kat kampung yang betulnya..~ 


Sometimes you think 
You will be fine by yourself
Cause a dream is a wish
That you make all alone
It easy to feel like you don't need help
But it's harder to walk on your own

You'll change inside
When you realize
The world comes to life
And everything's all right
From beginning to end
When you have a friend by your side

That help you to find
The beauty you are
When you open your heart
And believe in
The gift of a friend

Someone who knows
When you lost and you're scared
There through the highs and the lows
Someone to count on
Someone who cares
Beside you wherever you'll go

And when your hope crashes down
Shattering to the ground
You'll feel all alone
When you don't know which way to go
And there's no signs leading you on
You're not alone



Lirik lagu ni memang best!!Hakikatnya memang betul kita takkan mampu nak berdiri sendiri walau sekuat mana kita cuba..tul tak??


Menjengah ke usia setahun setengah blog ni, alhamdulillah makin banyak support dan positive feetback yang ika terima..

Ika bukan retisss nak ada follower ribu riban dalam sebulan 2 je, bukan gak pakar motivasi yang mampu menenangkan jiwa-jiwa yang parah, dan bukan juga expert yang mampu mempersembahkan segala bagai tutorial nak buat blog ni.ika baru setahun jagung nak banding dengan senior2 Otai dunia blogger ni.hikhik 
ika hanya ika dan ika akan tetap jadi ika =)

terima kasih pada yang sudi jadi kawan ika.pada ika 100, 200 atau 300 hanya lah angka..tanpa yang pertama takkan ada yang ke 300 kan??

I'm not searching for followers, I'm searching for FRIENDS..~

2 comments:

Elie Lily said...

kawan yg baik sukar dicari..bila dah jumpa, sila jaga dgn baik! :)

aimie amalina said...

weee
hepy to knoe u tooooo =]