..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Monday, August 16, 2010

..balik kampung story..

hari jumaat lepas dapat gak manfaatkan kesempatan yg ada cabut balik kampung..
sebelum puasa start memang dah niat nak balik kampung awal puasa, benda yg baik mesti dilaksanakan..hehe
amik tiket kul 10mlm, bus jalan kul 11 mlm..
punya nak lari dr naik bus double decker, kena gak campak masuk bus tu..
apa pun bersyukur aku selamat gak sampai kampung tercintun.. =P

balik kampung nak sahur kat kampung nk bka puasa kat kampung, tercapai 2 benda tu..
yg lain tolak tepi..huhu



balik kampung ni aku dapat 2 benda best..

1st..
sangat2 bangga menjadi MokDe kpd Siti Nur Insyirah Tasha..

ni Tasha masa baby..

anak buah aku yg sulung ni baru 5 thn tapi tak pernah ponteng puasa lagi tahun ni..
masuk hari ke5 puasa, 4 hari full je k..
aku dulu umur 6 thn pun puasa sekerat hari je..huhu
sebelum balik tadi dh bagi tasha 5 hinggit duit raya utk 5 hari puasa..
yg bakinya MokDe bagi hari raya nanti k kakak..hihi


2nd..
aku dapat berita gembira lagi..
sebelum naik sem hari tu dapat tau K.Long pregnant..
balik kampung weekend semalam dapat tau K.Ngah pun pregnant..huhu
sorang due bulan 2, sorang lagi bulan 4..
aku lak yg excited..haha
aku tumpang gembira la utk 2 2 kakak aku..
anak2 buah aku pun semua dah besar..
lama dah tak dengar baby nangis kat rumah..
agak2 dapat tak aku jadi bidan terjun tak bertauliah tahun depan..hihi

4 comments:

Mohamad Nor Fais Mohd Azali said...

k.ai pon pregnant?

..ika itu aku.. said...

huhu get ready je thn dpn nk tmbh 2 skali papa chik...

ayin~weeweet said...

balek kampung kene order makan best2.awk order mkn apa? :)

..ika itu aku.. said...

@ayin~weeweetdpt asm pds mak msk len2 xmnta dh...huhu