..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Wednesday, September 29, 2010

..2nd tagged..

kredit to purplekyu utk tag ni..


terharu gak dpt tag ni..
kire kuat jln gak la aku ni ek...huhu
tengkayu ye..
lama dah dapat tag ni tp baru hari ni berkesempatan nk di'update'..haishhh~

meh jawab soklan selidik..

 1. Apa yg sedang bermain di fikiran anda sekarang??
MAK!!!nak blk kg...waaa
sbr ika sbr...hihi

2. Apakah nama samaran anda?
bnyak la nak listkan...=P

3. senaraikan 3 orang yg anda sayang.
*mak
*ayah
* 3 budak kentut kat rumah...huhu
~ nak tambah boleh x???tp dah terlebih la plak, kan nak 3 je =P

4. Panggilan utk si dia..
ada gak soklan ni..
biarlah rahsia...kuikuikui

5. Hadiah yang paling diimpikan dari yang teristimewa...
MAK SAYA SAYANG SAYA...
hadiah paling berharga ni..
tak mau yg lain dah =)

6. Blog mana yang paling suka di 'visit'??
blogwalking..blogwalking..blogwalking..hehe

7. Tag pada 15 rakan blogger anda...
korang jgn lupa amik ye..hihi


cukup tak ek??pg2 ni lemau sikit nak kira...hihi
teruskan lagi peratusan kerajinan untuk jln2 blogwalking ye...=P


psssst..pssst..xsempat lg nk inform kt korang..nnt2 la ye...huhu

3 comments:

diriku said...

tanx iqa..nt sy dtg amik ye tag 2 =]

..ika itu aku.. said...

@diriku
bereh :)
nk ucap thnks bebanyak sbb rjn jd pelawat kt blog sy yg tak seberapa ni...hihi

diriku said...

he2..sama2..