..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Saturday, March 19, 2011

..[ Satu lagi anugerah dari TUHAN ]..

tak mampu nak diluah dgn kata2..
ika sangat2 bersyukur dengan ap yg ika miliki skrg..
1 demi 1 anugerah dtg dr DIA..
Tuhan tu maha pemurah kan..

akibat dr penyakit sakit rumah yg agak kritikal, 
ika plan balik kampung minggu ni..
dan rasanya memang wajib balik sebelum minggu exam, 
kang ad yg tak leh nk fokus..huhu

awal minggu hari tu dapat berita k.ngah masuk hospital lg..
2nt time dah ni..
awal pregnant hari tu ad masalah bleeding..
risau ble dgr brta cam tu tp alhamdulillah 2 2 sihat je..

ika gerak balik kampung hari khamis..
plannya mak n ayah jemput ika turun bus terus g tengok k.ngah..
tp tgh duk lena dalam bus dapat call bgtau k.ngah dah selamt bersalin..
mata segar terus dah time tu..
syukur dgr brta gmbira tu..
EXCITED jgn ckp la..huhu

sampai jb kul 6.30pm..
terus gerak g hospital..
tp time ni tak dpt jumpa bby lg..
terkilan sikit..
k.ngah bersalin awal dr waktunye..
jd baby kene thn dlu..

time ni abie die je yg blh masuk..


k.ngah bersalin kene operation..
last minit ad problem..
malam tu ika duk stay wad teman k.ngah..
kaki tak dpt nak jejak umah lg tu..huhu

duk borak2 dgn k.ngah die pun cakap nak sgt tgk baby die..
duk tnya nurse, nurse bg permission...
excited balik la time ni...hehe

1st time dpt tgk mke comel bdk kck ni.. =)

umi dah boleh senyum lebar..

.
.
.
.
.
.
meh layan gambar baby..




mokde pun nak nyelit gak...haha

sangat2 bahagia..
ini je yg mampu ika katakan..

dialog dr mak..
"ika, ko nak beranak tunggu budak2 ni besar sikit."
haha sakit perut ika ketawa..
adoyai la..
kahwin pun belum tahun bilanye nak beranak mak..

2 comments:

Semut Hitam said...

Hehe,... sekali tgok mcm awk je yang beranak.. sebab baju awk pakai mcm baju pesakit. Color dia...

..ika itu aku.. said...

@Semut Hitam
huhu lawak laa....~