..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Wednesday, July 20, 2011

.. Contest : Crazy Picture by IlaVanilla..

lama ika tak join contest..
time tak berapa nak ada keje ni cari keje sikit..hehe
meh kita join contest jom..


klik kat gambar kalau nak tau lagi detail k..

syarat2 nak join contest ni pun senang je..
tak yah story panjang2, tepek je la gambar giler korang..

duk korek2 folder cari gambar ika time giler macam tak de je..
almaklumlah cek ni pemalu nak buat aksi2 giler ni..ahaha
nampak benor nipunye..huhu

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

banyak plak la dot dot ni...haha






taraaaaaa!!!!!


tak tau la layak ke idak nak masuk kategori giler gambo ni..huhu

tarikh tutup 31 julai 2011..
meh pakat ramai2 join!!

5 comments:

iLa VaNiLLa said...

gud luck syg... ^^

..ika itu aku.. said...

lmbt sgt rply komen ila..
sowieeee....~
tq ye :)

Nurulhuda said...

gudluck...
singgah la blog huda..=)

MAISHARAH said...

gud luck
!!!!

jom tgok pic sy plk

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/contest-crazy-picture-by-ila-vanilla.html

iLa VaNiLLa said...

terima kasih join... ^^

sudah ada pemenang.. sila cek anda kew yg bertuah??

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/08/pemenang-1st-contest-ila-jeng3.html