..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Friday, July 1, 2011

..Cukup 2 Bulan..

Ehem ehem..Apa yg cukup 2 bulan ni??Ad gitu2 ke??bengong ika..haha jangan pk bukan2, ehem2 berkenaan tiada kaitan dengan sesiapa melainkan ika sendiri k..

agak lama ika tak mengupdate apa yang up to date..banyak je cerita nak story tp lebih banyak yang terbuku..mood pun jap2 ke laut..hoho

Hari ni 2 julai..Eh belum lagi la..Esok baru 2 julai..Menjelang hari esok..Maka dengan itu cukup 2 bulan dengan rasminya ika tak balik kampung…waaaaa

Gelak la kuat mana pun..Ada ika kisah??haha Baru 2 bulan nak kecoh2 ika ni..huhu Tak kisah la ap pun..Yang penting..Ika cipta rekod peribadi baru ni..Sungguh macam tak leh nak percaya..tapi kene percaya gak..huhu

Sebelum ni baru 2 minggu balik KL dah macam cacing kepanasan nak balik kampung..UNBELIBEBEL..ngeh2 Rindu tu jangan cakap la..Rindu separuh mati kot..Ada masa memang ika down gak la bila terlalu ikutkan emosi..Tp bila ada yang tolong ingatkan..Buat ika belajar apa makna berdikari yang betulnya..

2 Mei
Selesai majlis Puan Arny, ika gerak balik KL..3Mei ika start practical kat Arkib Negara Jalan Duta..
2 Jun 
Masa hari kejadian ika memang ika balik kampung, tp bukan balik johor..Ika gi jenguk bakal kampung no2 ika untuk pertama kalinya..huhu
2 Julai
Rasenye dah kira habis kritikal la ni, tak mampu dah nak sambung sampai 3 bulan..haha

Jantung Pisang Ika..

Ika dah habis practical 27jun, planning awal nak cabut balik johor terus..Tp ada lak hal berbangkit, relax dulu kat KL settlekn apa yg patut..Buah hati pengarang jantung hari2 calling tanya bila nak balik..SEE...Bukan ika sorang yang ngada2 selalu k, mak pun tak leh nak jauh lama2 dengan anak manja die ni..huhu Hari isnin ika balik ye lalingku..Sediakan mee bandung yang ika pesan k..hohoho

Balik kampung kali ni, dapat cuti yang agak panjang..Lebih 2 bulan cuti..Fikir2 gak apa nak buat cuti ni..Nak keje cam cari masalah sendiri je..Dah dapat cuti tu ngada2 nak keje..Baik duk umah je diam2..Ngadap muka mak hari2.. =) Rindu gak nak dengar mak bebel ni..haha

Tp yang pasti ika teruja sangat nak sambut Ramadhan kat umah tahun ni..Dapat full cuti puasa kat kampung, mesti seronok..

Satu lagi, nak belajar jahit baju raya sendiri la..Nak berguru dengan 3 tailor yg ad kat umah tu..Tunggu la apa perkembangan nanti k..Kembang ke kuncup ika tak leh janji la..hoho

Tunggu ika dah balik kampung nanti..
InsyaALLAH,ika akan kembali jadi blogger tegar.. =P


2 comments:

Taufan Bin Ribut said...

ingat dah 2 bulan x kene PJJ(pelempang jarak jauh)..hahahha..


Entri terkini :Kehenseman aku terserlah bile berkaca mata ^_^

Watch my video song!!

..ika itu aku.. said...

@Taufan Bin Ribut
main PJJ lak die ni..
report mak kang..haha