..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Sunday, January 15, 2012

BAK SINI LINK KORANG!!

Uit2. Ada ke minta cam tu..hehe Ok2, nak minta elok2 ni. Minta jasa baik kamu2 yang tersayang tinggalkan link blog kat ruang komen. Minta tolong sikit je ni. Boleh kan ^_^

Nak buat apa? Lagi mau tanya.. hehe senang ika nak balas jejak nanti.. =) 


Gambar 1


Gambar 2

Boleh beza tak gambar 1 dengan 2 tu. Ni nak cakap ni. Gambar 1 OK. Ada link yang boleh ika klik nak balas jejak. Tapi Gambar 2 TAK OK. Cam ne ika nak balas jejak kalau cam tu. Tolong ye. Sayang kamu!! hihi ^_^

6 comments:

mysara said...

salam...baru join cni..:)

..ika itu aku.. said...

@mysara
salam..thanks dear :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag punya ada timbul tak ? Dulu ada jugak orang cakap tak timbul, tapi dah tukar settings. Tak tau macam mana dah jadi. HAHA :D

http://shagcomot.blogspot.com/2012/01/cerita-pasal-penulis-baru-belog.html

diana said...

kebanyakan nya blogger baru2 ni yang tak ubah setting blog dia..

ani craft said...

jemput lihat
http://ani-craft.blogspot.com/2012/01/first-stock.html?showComment=1326362480583#c1295429288433596446

http://www.facebook.com/pages/Anies-collection/195773270517860
penghantaran percuma .

kayrul-shah said...

kalau macam gambar 2 tue memang susah nak jejak balik..kekadang rasa serba salah jer bila org follow kita tapi kita tak dapat nak jejak balik