..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Friday, July 30, 2010

..my list...

apa yang perlu ada dalam list aku??
bukan list nak beli barang keperluan ok...
ni aku buat list apa yang aku nak sangat buat 
dan sampai saat ni aku tak dapat buat lagi...haha

1. aku nak TAWAN PUNCAK GUNUNG LEDANG..
walaupun tak setinggi Gunung Kinabalu tapi frust tak hilang lagi sampai hari ni sebab dah 2x aku miss peluang nak ikut trip ledang hiking...waaaa
2. aku nak BELAJAR BERENANG sebab aku tak pandai berenang...haha
3. aku nak rasa duk kat kampung yang ada SAWAH PADI.
hari2 makan beras tapi pokok beras aku tak pernah jumpa lagi...
4. aku nak NAIK FLIGHT..
pernah berangan nak balik kampung naik flight, padahal kampung tak sampai sejengkal pun dalam peta...hoho
5. aku pernah terfikir nak buka sekolah untuk kanak-kanak
senang cakap TASKA la..kenapa?? 
sebab aku sangat suka budak-budak especially yang cute mute cam Shahrul and Alia (miss them so much la)..budak2 memang semua cute pun tapi anak2 buah aku pastinya yang paling cute di antara yang cute mute tu..hoho 
6. aku nak KAHWIN!!!
(jadi mereng jap)haha..
siapa tak nak kahwin, nak ada family sendiri, anak sendiri, rumah sendiri, masak kat dapur sendiri..
bab berangan memang aku teror..huhu

cukup dulu la...
banyak sangat kang aku gak yang susah...
t bila2 ada lagi nak tambah aku update....=P      

1 comment:

Cik Mira said...

list paling akhir tu paling best. huwaaaaaaaa nak kawen mak nak kawenn