..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Thursday, December 22, 2011

Back to Nature - Hutan Lipur Lentang, Bentong, Pahang

A Moment to remember..~
18 Dis 2011

Lari seketika dari segala beban luaran dan dalaman yang ada, tapi lari bukan penyelesaiannya..ika lari jap je ni..hehe minggu2 last sem ni biase la kan.tahap tekanan memuncak, stress pun menggunung gak la..huhu

luangkan masa bersama mereka2 yang memang selalu menceriakan hari2 ika sepanjang sem ni..
SEMESTER TERAKHIR - macam2 rasa ada O_o

Planning last minit yang tak berapa nak last ni berjaya gak..hehe bertolak dari Gombak kul 9.30am, dengan kelajuan maximum 80km/j (menipu je ni) sampai kat pintu masuk Hutan Lipur Lentang kul 10.15..tak de la jauh mane kami merayap..tapi kan kalau la ika tau hutan lipur ni tak jauh, setiap sem ika boleh lari gi sini.dah last sem ni baru tau..huhu

Ikut Karak Highway (ni pun pengalaman 1st ika dapat drive kat Karak Highway, klu PLUS tu memang tak jakun dan..kikiki), depan sikit dari exit Bukit Tinggi kalau tak silap ika la, ada exit nak sampai Hutan Lipur Lentang ni..kat tepi higway je, memang tak susah pun nak jumpa, tapi agak lawak gak la kisah kami sebelum sampai pagi tu..tak yah la cite..hihi

Muka ceria sesudah tiba..

Mereka yang bernama SAHABAT...~
(nisa, ika, sha, ella n nani)

Jungle trekking sikit.. =P

Misi utama - main air lorr.. =P

Master chef of the day..
Dah planning last minit, mimpi je la nak dapat ayam BBQ ke sotong goreng tepung ke..
Menu special Maggi Kari Telur..
Cepat, mudah dan lazat..ahaha


Miss Fotogedik..kikiki

Suggestion awal mulanya kami nak gi PD, tp plan bertukar gi sini. tak rugi pun kan.lagi pun pantai sekarang tak berapa selamat.cuaca pun tak menentu..pagi tu pun redup je, tengahari sikit tengok awan makin gelap..kalau boleh memang nak lepak lama lagi kat situ..

oleh sebab siang masih panjang, tak terus balik Gombak pas tu. kami gi pusing kat Taman Layang-Layang, Kepong..sampai sana time ujan baru teduh, dapat gak la pusing2 jap..

mana2 gi wajib amik gambar.. =P

Macam dah bertahun tak makan aiskrim je..hihi


Banyak sangat gambar nak upload.. ^_^
yang pasti ika seronok sangat hari tu..
dapat rasa tenang dalam keserabutan yang ada..



hari-hari terakhir bergelar pelajar..
macam ni ek rasa nak habis belajar..

dah ready ke belum nak masuk fasa baru ni..
aigooo..~huhu

2 comments:

Nurul ain said...

happy nye korang... suka kan dah habis study... goodluck in your future dear :)

aimie amalina said...

nweeeee
besssssnyeeee dpt berkelaaaahh kan :))

teringat mase kat u
hehehhee