..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Friday, December 23, 2011

Facebook Timeline

Duk godeh2 FB hari ni, tengok FB adik yang dah bertukar tu.. Mule2 memang pening gak tengok, ting-tong O_o Tapi bile duk fokus study FB, tengok cam comel je FB Timeline ni..hihi


Sebelum ika tukar setting jadi Timeline ni ada nampak notis, "You have 7 days preview...bla bla bla.. before 30 December..bla bla bla..." sebab sebelum masuk 2012, suke ke tak suke FB Timeline ni akan berleluasa gak.. So, tukar siap2 and study awal2 sebelum terkejut bila FB tetibe bertukar minggu depan..kikiki



Cover page tu sama tapi tak serupa dengan header blog..Comel tak??hehe 

3 comments:

aimie amalina said...

huhuhu
belommm tkr lagiii
x mo tkr
huhuhuhu

NoorAtika MohdAzali said...

@aimie amalina
tak nak pun kene relakan nak gak tukar mimi..huhu

Nelly The Strange said...

nelly tak tukar lagi .
-.-