..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Wednesday, December 14, 2011

..Cincin Emas Di Jari Manisku..

"Cantik cincin.."
"Belah rotan tu.."
"Dah tunang ea??"
"Bila nak langsung ni??"


Bila?
Bila?
Bila ika??


Soklan cepu perak paling pemes untuk ika sekarang ni..
boleh kata hari2 ika dengar soklan2 tu..
adoyai la..huhu


salah ea pakai cincin??
tak leh ke??


tak de pun niat nak menimbulkan kontrobersi..
cume ika rase senang sarung cincin kat jari manis ika..
biar la orang faham2 sendiri..huhu
bukan hadiah dari "sesape" pun..
tapi cincin tu hak milik ibunda tercinta, hadiah turun temurun untuk anak gadis kesayangan die ni..hehe


diri ini masih hak mutlak En.Mohd Azali Ahmad & Pn.Ramlah Ali ye.. ^_^

ke memang dah nampak "aura" kat muke ika sekarang ni..huhu
apa pun terima kasih yang tak terhingga pada kawan2 yang sentiasa mendoakan ika..
moga Tuhan permudahkan segalanya..Ameenn..


Disember nak habis dah..
2012 nak muncul tak lame lagi..
Umur pun nak masuk 24 dah tak lame lagi..
agak2 tercapai tak target nak buang title "SINGLE" sebelum 25 tahun??=P




habis final exam nanti nak kene terus duk KL je, ade keje menanti..
walau hati berat suh balik Johor, nak duk dekat dengan mak n ayah..
tapi syukur alhamdulillah, mungkin memang rezeki ika kat KL ni.. =)

2 comments:

ayu badrol hisham said...

kna tukar pkai cincin x emas la plak...hahaha! yg pkai cincin cikai ni pon ada org tnya..apatah lg yg pkai cincin emas...mind set org...xleh nk ckp pe..hehehe..=) smoga cpt btemu jodoh...=)

Nurul ain said...

insyaallah kalau ada jodoh... silap2, next year kahwin kan... :p