..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Wednesday, February 1, 2012

Photography & Wedding Planner : Kenyit Kenyit Kreatif (3K)

IKLAN TAK BERBAYAR UNTUK 1 MINGGU.. =P

Lari bidang jap tukar jadi promoter. =P Tahun 2012 ni tahun orang kawen kan..kan..kan.. Betulkan sikit statement tu. Tiap2 tahun orang kawen, cuma tahun ni sampai turn kawan2 sebaya ika kawen. yang ni baru betul. tettttttttt....huhu Kalender 2012 dah mula penuh dengan jemputan kawen, kalau ika tak gi majlis kawan2 ika, diorang banned tak majlis ika nanti??hoho

[PERINGATAN : ENTRI INI TIADA KAITAN DENGAN KISAH IKA]

Udah2 le, tak mau celoteh panjang malam ni. Kepada kamu2 yang masih dalam perancangan nak mendirikan masjid dan masih tercari2 lagi Wedding Planner & Photographer, meh ika nak suggest 1 team ni..



 Nama yang unik seunik hasil kerja mereka.. =)





Paling suka gambar yang ni..
tak tau kenapa..
Sebab kaler merah tu kot..huhu

Tak dapat nak tepek banyak, explore sendiri nilai sendiri k..=)

Contact person:

Ika tutup entri dengan 1 quote best ni..
"Heart is like a bottle of perfume. If you never open it, nobody will knows the fragrance inside. And if it kept open always, you will loose its fragrance. So, open it wisely for somebody who is deserving..~"

Kalau contact diorang cuba bagitau korang kawan ika, mana tau kot2 dapat diskaun banyak sikit....kekekeke larikkkkkk!!!!!! =P

5 comments:

Eyeme said...

ika, sakit mata baca warna biru hijau tu..hihi..

pssst:kalau ckp kawan ika plus sama u dpt lg byk diskaun x?hahhahahahahha..nak larik jugakkkk

..cik gugu.. said...

ske pic yg ats skali !

EyA edamanhatiku said...

yg pling ats tu nice p yg ad rmai2 pmpuan tu haa cm bmadu plak

nadia arrumaisha said...

kreatif...like like like

dhiera said...

wahh...promote abes ni~