..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Wednesday, January 5, 2011

..Bengong..

ika tengah bengong...haha tak tau la ap kene, nak describe pun tak tau, kang jb mr.crab...aigoo emosi agak tak stabil tp masih dalam kawalan lagi..hikhik ketawa adalah terapi yg baik untuk mereka yg sedang bengong cam ika..(mcm tak betul je...hukhuk) rasa nak bercerita tpppp tak yah la...

biasa la bila tinggal keseorangan ni, mula la nak melayan perasaan...ecece tp yg lagi tepatnya ika sedang mengalami sindrom penyakit berbahaya yang dipanggil "SAKITRUMAH" atau dalam bahasa jawanya berbunyi HOMESICK..=P penyakit yg juga merangkap besttttttttttttpren ika..kekeke dah puas gayut dengan mak, dengar celoteh 3 budak kentot pengarang jantung, tp still tak terubat pun lagi ni....waaaaaaaaaaaaaaa dengar tasha cite die kene lantik jadi ketua sekolah pagi dengan petang..sekali 2 2 kakak sapu..pas tu mak boleh plak provoke "ka, ko dulu darjah berapa baru jadi ketua.ni kakak baru 6 tahun dah angkut sume!!!"...uikkss, tergugat rekod mokde kakak...haha tp mokde tak kisah pun, bangga la kat kakak!!! t kumpul piala banyak2 letak kat rumah, like mokde like anak die la kan...agaga  

haha agaga huhu hikhik...sume kuar la time bengong ni...=P


semalam dapat delivery kad jemputan kawen..majlis roomate ika kat terengganu raya cina nanti...isshh..kawan 1 bilik nak kawen dah..huhu sape nak ikut g terengganu???jom2!!!

zaman dah berlalu..sebelum ni nama ika nak ad pd kad payah sungguh, maklumlah budak2 lg..huhu tp kene sedar usia dah makin tua, dah sampai waktu kawen..tu pasai la ika dapat kad jemputan vip sekarang...huhu sekarang ni banyak je dapat jemputan kawen, tahun ni memang dah ad list member2 sebaya nak naik pelamin, standby je la...huhu


bila tangan tak de seni main conteng2, buruk rupenye...huhu

sekarang dapat jemputan tulis kat depan [Noor Atika & keluarga], keluarga yg refer pd mak, ayah, adik, kakak2 dan mereka yg berkaitan dgn ika la..belum masanya nak dapat kad jemputan [Noor Atika & suami]...ahaha bila ek b??ooopppsss...huhu ika sengaja mencari publicsiti...ekeke 


2 comments:

Semut Hitam said...

Nak dapat kad jemputan yang ada tulis ika dan suami kena la beli rumah dan tangga... hahah Kalau dah jodoh, jgn lupe jemput...

..ika itu aku.. said...

@Semut Hitam
duit nak byr utang pun tak tau mane nak cekau ni, mimpi je la nak bli rumah dan tangga tu....hukhuk
ika bg jemputan vip nnt ye =)