..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Monday, January 24, 2011

..Entri ke 100 : Double Triple Special..

Finally...setelah beberapa purnama bertungkus lumus, tercapai gak sasaran nak ad 100 entri...ngeh3
mode : extra happy kuasa sepuluh..haha seyes ika tak tipu, tp ap la sangat setakat ad 100 entri kan..yg tu memang kecik je..ika hepy sebab lain..tp kebetulan nak update story sampai kat entri ke 100, tu yg doble triple special..hihi

excited + happy + thankful + mixed sume la..sampai saat ni tak berkurang lagi ni..ika nak share yg ika happy sangat sebab ika dapat hadiah..tak tau cam ne nak diluahkan cam ne rasa..(ayat pun jadi tunggang-langgang dah..huhu) 

hadiah yg tersangat la istimewa yg tak ternilai harganya..
a gift from GOD..
Siti Nur Dalili Uzma bt Malik
Cahaya Pemimpin Terbaik..
nama yg indah seindah ciptaanNYA..

bersyukur k.long ika dah selamat lahirkan baby semalam..
23 januari 2011
11.10 am
3.2 kg
Hospital Kluang, Johor

kalau ikut tarikh due sebenar patutnya 26januari, tp TUHAN makbulkan doa ika nak baby lahir cepat2..balik kampung weekend lepas ika banyak kali cakap kat k.long cepat2 bersalin, mokde nak tengok baby..k.long gelak je..suke2 ko je la mokde..huhu tp baby pun tak sabar nak jumpa mokde gak, sebab tu dia kuar sebelum mokde balik kl..hihi dah ad 2 princess ika tau ad sikit harapan pd k.long n a.long nak dapat baby boy yg ke3 ni, tp boy ke girl tak de beza..setiap anak yg lahir tu anugerah dr TUHAN yg juga 1 amanah pd setiap ibu bapa kat dunia ni..

walaupun Uzma anak sedare ika yg ke4, tp rasa excited nak tunggu die lahir sama je masa ika tunggu anak sedare ika yg 1st si kenis Tasha dulu..sekarang list Big Days ika dah bertambah..uzma dah masuk dalam list..hihi


korang mesti nak tengok gak muke comel uzma kan..hihi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

detik pertama tatap wajah comel uzma tido..

tak senang uzma nak tido sebab mokde kacau..huhu

dapat lepas dr ikatan, uzma steady gak tido..=)

mokde kacau lg..hihi

sudahnya, si mata sepet uzma celik gak..huhu

uzma dah selamat lahir, coming soon kita tunggu baby m.ngah lak k..

5 comments:

CahayaCintaIlahi said...

tahniah dpt ank buah ;)

nabilah_2908 said...

ala..ala...comelnya Uzma...

tahniah dpt anak saudara baru.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NATURE CALLS

Lina_Lin said...

wahhhh,best nyer ader ank sedara...
gugurl lak tue, cute !

White Bird said...

tahniah...

semangat je tgk bby tu

..ika itu aku.. said...

CahayaCintaIlahi
~~thanks =) ika kumpul anak buah je skrg ni..huhu

nabilah_2908
~~uzma comel cam mokde die...huhu
thanks ye =)

Lina_Lin
~~bru ad 4, nak kumpul ramai2 lg..sume cute cam ika..ngeh2

White Bird
~~maceh ye =)