..Di Sini..

Daisypath Anniversary tickers

..meh jadi kawan ika..

Wednesday, January 12, 2011

..One Step Forward..

tak nak toleh ke belakang lagi..
terus pandang ke hadapan..
atur langkah yg lebih kemas..
dan hargai ap yg masih dimiliki...~

you are what you are now...
cam pelik je bunyi ayat tu...huhu
bertukar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak mau sedih2 dah, buruk je moody2 ni...haha
moody kat dlm je..
senyum tetap senyum =)


macam2 gak yg jadi..
planning yg sedia ad dah kene tukar..
jadi serabut gak kepala..
tp sekarang dah lega bila semua dah disettlekan..
dah atur ap yg perlu, harap segalanya baik2 je..huhu

1st, cuti mid sem nanti tak dapat nak bercuti sepuasnya kat kampung..
[sedih tahap kritikal, down je la bila fikir]
ika nak balik kampung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
duk semangat menambah ke'excited'an nak balik kampung 27hb, 
dapat berita kene gi camping 28hb...
adoyai la..
tak rasa semangat nak bercamping pun sekarang ni..
tp tak ad pilihan lain..
camping ni bg 40% drpd assessment, ad yg fail kang...aigooo~
hbs camping 31hb tak de masa nk blk johor dah..
terus gerak gi terengganu..
balik dr terengganu ad la 2 hari kot kat rumah...
nak sambung cuti lagi boleh tak...waaaaaaaaaa

2nd, practical kene buat kat kl ni gak..
bakal menyibukkan diri kat Arkib Negara mei n jun nanti..
nak balik kampung buat practical kat johor je tak dapat gak..
terasa kuat sangat la jodoh ika dengan kl ni..
nak kene duk sini lama2..
jodoh pun kat kl gak kot..huhu
adoyai la..

ad yg 3rd ke???
tak tau dah apa nak story..
layan je la lagu ni..


dah masuk minggu ke 5 semester..
keje n aseimen dah mula keliling pinggang..
cian kat en. blog kene tinggal je..
nak buka pun dah jarang..
blogrunning pun jadi berkurang...huhu
t ika topup balik k...


jap2..
agak2 kalau ika pecahkan 1 rahsia ni apa jadi....hoho
next time la..=P

4 comments:

cik.shabah said...

be strong dear oke ;)

..ika itu aku.. said...

trying to b strong..
tp nk jd btl2 strong kene blk kg gak...huhu
maceh cik shabah =)

d_tieah said...

Rahsia ape ek?
Haha..

..ika itu aku.. said...

@d_tieah
rahsia yg masih menjadi rahsia...kikiki